Wat is no cure no pay incasso?

Total
0
Shares

Betaald jouw klant je niet, of duurt het allemaal erg lang? Dan is het tijd om een incasso advocaat Van Loon in te schakelen. Het is verstandig in deze gevallen om te gaan voor een no cure no pay advocaat, maar wat houdt dit precies in?

Wat is een no cure no pay incasso advocaat?

Wanneer je geld wilt ontvangen van je klant maar hij of zij nalatig is of simpelweg niet betaalt, is het een verstandige optie om een incassobureau in te schakelen. Wanneer je dit doet, is het een optie om te gaan voor een no cure no pay incasso. Dit zijn incassobureaus waar jij geen geld aan hoeft te betalen wanneer zij nog geen geld hebben geïncasseerd van jouw klant. Door voor een no cure no pay incasso te gaan, voorkom je de situatie waarin jij zelf veel geld neerlegt voor een incasso advocaat en vervolgens niet het gewenste geld int van je klant.

De financiële voordelen van een no cure no pay incasso 

Een no cure no pay incassobureau werkt doorgaans niet meer kosten op uurbasis. De meeste incassobureaus doen dit wel, maar dit kan ervoor zorgen dat de kosten flink kunnen oplopen. Zelfs wanneer er geen geld wordt geïncasseerd zul jij in deze gevallen je incasso advocaat moeten betalen. Dit is natuurlijk onwijs zonde. Een uurtarief is vaak niet gebaseerd op het resultaat en betekent dat je vrijwel altijd teveel zult betalen. Een no cure no pay incassobureau is een manier om het risico van incasseren zo klein mogelijk te maken. De stap naar een incassobureau is vaak al erg groot, en wordt hopelijk kleiner gemaakt door de optie van no cure no pay. Dit zorgt namelijk voor een ietwat aantrekkelijker kostenplaatje. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het incassotraject je meer oplevert dan kost!

Extra voordeel van een no cure no pay incasso

Het hebben van een no cure no pay incasso advocaat heeft nog een ander voordeel. Wanneer je een advocaat betaalt per uur, zul je merken dat ze niet doorwerken omdat ze toch wel betaald worden. Bij een no cure no pay incasso is dit niet het geval. De advocaten worden pas betaald wanneer zij de zaken oplossen: dit gaat via een buitengerechtelijk traject. Wanneer je een no cure no pay incasso advocaat hebt, heb je dus een advocaat bij wie er een stok achter de deur zit. Deze advocaten doen hun uiterste best om jouw zaak op te lossen, want zonder succes worden zij niet betaald. Dit kan voor jou dus een enorm voordeel zijn! Klik hier voor meer informatie over het hebben van een incasso advocaat.

Meer handige weetjes lees je op weetjesleven.nl!

Total
0
Shares

Hoe zorg je voor een betere vindbaarheid voor je bedrijf?

Je kunt gebruik maken van verschillende strategieën voor linkbuilding waarmee je je autoriteit op internet kunt opbouwen. Op…

You May Also Like